Over ons

Al meer dan 40 jaar
een gevestigde waarde
in het Pajotteland

1977

In 1977 start familie Dedobbeleer een eigen familiebedrijf op. Emile Dedobbeleer, Jean Dedobbeleer en Roger De Bolle richten bouwonderneming Dedobbeleer op en specialiseren zich in ruwbouw.

1990...

In de jaren ‘90 gaat Jean Dedobbeleer alleen verder als manusje-van-alles. Van een klein bedrijf groeit Dedobbeleer uit tot een echte bouwonderneming met een eigen team van werknemers. Dedobbeleer staat in het Pajottenland bekend om zijn meer dan 100 kwaliteitsvolle realisaties.

2020

Zoon Cedric beslist in 2020 om in de voetsporen van zijn vader te stappen. Momenteel waait een nieuwe wind door het familiebedrijf waar al meer dan 40 jaar met hart en ziel gewerkt wordt. Wat niet verandert, is ons keuze voor kwaliteit en degelijkheid in alles wat we doen, en dat altijd in het beste vertrouwen

Een familiebedrijf dat bouwt
met hart en ziel

Een samenwerking met bouwonderneming Dedobbeleer staat voor: kwaliteit, vakmanschap, expertise, vertrouwen en ambitie. Bovendien denken wij altijd met jou mee en bouwen wij jouw plan uit zoals jij het voor ogen hebt, uiteraard met gedegen advies.

Wij hebben expertise in alle domeinen van de bouw: van eengezinswoningen en villa’s tot residenties en appartementsblokken. Wij zien het steeds groots en nemen graag een uitdagend project met een technische moeilijkheidsgraad aan. Op Dedobbeleer kan je bouwen en reken je op een wisselwerking tussen vakmanschap en wederzijds vertrouwen.

Ons team

Zoals jullie bouwen op ons, bouwen wij op de vaste waarden in ons team. Een goede werf- en teamsfeer, elke dag opnieuw. Onze teamleden werken al jaren samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld om het werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk uit te voeren

Jean Dedobbeleer

ZAAKVOERDER

Cedric Dedobbeleer